Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı resmi sitesidir.

Duyurular

Bu sayfada vakfımızın düzenlediği etkinlikler ve projelerimiz hakkında güncel bilgiler bulabilirsiniz.

“Hayalimdeki Çin Resim Yarışması – 2018” sonuçlandı

Kategoriler: Duyurular,Yarışmalar

hayalimdeki-cin-resim-yarismasi-afis-16-5-18-v2

Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel orta öğretim kurumları (9., 10., 11., 12. sınıf öğrencileri) arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Hayalimdeki Çin” konulu resim yarışması sonuçlanmıştır. Yarışmaya 29 ilden, 90 okulu temsilen 165 resim gönderilmiştir. Birbirinden güzel çalışmalar içinde dereceye girecek resimleri saptamak konusunda jüri oldukça zorlanmıştır.

Yapılan değerlendirme sonucunda 62 resim sergilenmeye değer bulunmuş, dereceye giren ilk 10 öğrenci düzenlenecek olan Çin seyahatine katılmaya ve bir defaya mahsus olan eğitime katkı bursunu almaya hak kazanmıştır. Adı geçen yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan öğrenci listesi aşağıda belirtilmiştir.

“Hayalimdeki Çin” adlı yarışmaya destek ve katkılarından ötürü öncelikle Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği, Milli Eğitim Bakanlığı, Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı (UBİKAV) ve Türk Hava Yolları’na teşekkür ederiz. Yarışmamıza ilgi gösteren tüm okul yöneticileri, resim öğretmenleri ve öğrencilere de teşekkürlerimizi sunarız.

Yarışmaya katılan tüm öğrenci ve veliler 4 Temmuz 2018’de açılacak olan sergiye davetlidir. Gelecek yıl düzenlenecek olan yarışmada buluşmak dileği ile…

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Prof. Dr. Bülent OKAY
UBİKAV Vakfı Başkanı

Dereceye Giren Öğrenciler

Yarışmada dereceye giren ve eserleri sergiye katılmaya hak kazanan öğrencilerin listesini aşağıdan indirebilirsiniz.

Yarışma ilanı teşekkür metnini indirin Kazananlar listesini indirin