Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı resmi sitesidir.

Duyurular

Bu sayfada vakfımızın düzenlediği etkinlikler ve projelerimiz hakkında güncel bilgiler bulabilirsiniz.

Hayalimdeki Çin Resim Yarışması 2024 Ödül Kazanan Öğrenciler Listesi

Kategoriler: Duyurular

UBİKAV VAKFI

“VIII. Hayalimdeki Çin Resim Yarışması” Kazanan ve Başarılı Öğrenci Listesi

2024

UBİKAV Vakfı; Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği’nin desteğiyle 2016 yılından bu yana, “Hayalimdeki Çin Resim Yarışması” düzenlemektedir. Bu yılki “Hayalimdeki Çin Resim Yarışması” sonuçlanmıştır. Yarışmaya 29 ilden, 250 adet eser gönderilmiştir. “Yarışma Değerlendirme Jürisi”; 8 Haziran Cumartesi günü, saat 15.00’de Vakıf Binasında toplanmış ve yarışmada başarılı 10 öğrenciyi belirlemiştir. Yarışma şartnamesinde belirtildiği gibi, sadece 5 öğrenci ödül kazanmaktadır.

UBİKAV Vakfı Yönetimi ile Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği Kültür Müsteşarlığı arasında sürdürülen görüşmelerde, daha fazla öğrenciye ödül verilmesi konusu konuşulmaktadır. Anlaşma sağlandığı takdirde; 2023 ve 2024 yıllarını kapsayacak şekilde, Çin gezisine katılacak öğrenci sayısı arttırılacaktır. Başarılı 10 öğrenci saptanmasının amacı budur.

Ödül töreni ve sergi, 19 Temmuz 2024 tarihinde Ankara’da düzenlenecektir. Önceki yıllarda olduğu gibi; ödül töreni için Ankara’ya gelecek öğrencilerin (bir velisi ile birlikte) gidiş-dönüş yol giderleri ve bir gece Ankara’da konaklamaları ücretsiz olarak sağlanacaktır. Çin gezisi, 25 Ağustos – 4 Eylül 2024 arasında planlanmaktadır. Bu yılki Çin gezisine, 2023 ve 2024 yıllarında ödül kazanan öğrenciler birlikte gideceklerdir.

Öğrencilerini yüreklendiren değerli okul yönetici ve öğretmenlerimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çocuklarını destekleyen sayın öğrenci velilerine ve sevgili öğrencilerimize en içten sevgilerimizi sunuyoruz.

Sevgili öğretmen ve öğrenciler, Vakıf WEB sayfasında, sizler için “Uyarılar” başlıklı bir yazı bulunmaktadır. Bu yıl çok sayıda öğrenci, uyarılarımıza dikkat etmemiştir. Uyarılarımıza dikkat etmeyen öğrencilerin yapmış olduğu başarılı eserler, ne yazık ki değerlendirme dışında kalmıştır. Yarışmada başarılı olmak istiyorsanız, lütfen “Şartname” ve “Uyarılar” kısmını dikkatle okuyunuz.  

Ödül kazanan öğrencilerin, zaman kaybetmeden “pasaport” için başvuru yapmalarını öneriyoruz.

2025 yılında buluşmak üzere, esen kalınız.

Prof. Dr. Bülent Okay

UBİKAV Vakfı Başkanı

12. 06.2024


2024 Yılı
Hayalimdeki Çin Resim Yarışması
Ödül Kazanan Eserler

1 – Nehir İpek (Ankara)
2 – Evra Barka (Aydın)
3 – Süeda Ceylan (Denizli)
4- Azra Adatepe (Aydın)
5 – Gülben Vuran (Kırklareli)

6 – Sude Naz Ayaz (Kocaeli)
7 – Gökçe Durmuş (Sakarya)
8 – Zeren Savaş (Kocaeli)
9- Selvican Özdemir (Samsun)
10 – Melisa Kılıç (Ankara)

2024 Hayalimdeki Çin Foto Galeri

Bir cevap yazın