Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı resmi sitesidir.

Duyurular

Bu sayfada vakfımızın düzenlediği etkinlikler ve projelerimiz hakkında güncel bilgiler bulabilirsiniz.

V. Hayalimdeki Çin Resim Yarışması – 2021 Hakkında Duyuru

Kategoriler: Duyurular,Yarışmalar

Değerli okul yöneticileri, değerli öğretmenler ve sevgili öğrenciler,

Bilindiği gibi, “Kovid-19” nedeniyle, tüm sosyal etkinlikler durdurulduğu için, 2020 yılında Hayalimdeki Çin Resim yarışması düzenlenememiştir.

Bu yıl, “V. Hayalimdeki Çin Resim Yarışması-2021” düzenlenecektir. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na yapılacak başvuru sonrasında, belgelerin incelenmesi ve gerekli onayın alınması ve okullara iletilmesi sürecinde, belirli bir zaman geçecektir. Bu durumda öğrencilerimize, resim yapmaları için yaklaşık 1 ay kadar bir zaman kalacaktır. Bu nedenle, okullarımızı ve öğrencilerimizi önceden uyarmanın yararlı olacağını düşündük.

Yarışmanın ana başlığı, “Hayalimdeki Çin” aynen kalmakla birlikte 2021 yılı, Türkiye ile Çin arasında diplomatik ilişkilerin 50. yılı olması nedeniyle, yarışmanın teması değişmiştir. Yarışma başlığımız şu şeklidedir:

 

“V. Hayalimdeki Çin Resim Yarışması – 2021”

Tema: Türkiye – Çin Diplomatik İlişkilerinde 50. Yıl

 

Bu yıl okullar için konulan, eser gönderme sayısı kısıtlaması kaldırılmıştır. Her okul istediği kadar eser gönderebilecektir. Her öğrencinin sadece bir eser gönderme hakkı bulunmaktadır. Geçen yıl 12. Sınıfta bulunan öğrenciler, bu yılki yarışmaya katılabileceklerdir.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 

İletişim:
Sema Şişman  : 0506 189 14 80 (Vakıf Görevlisi)
Bülent Okay   : 0536 584 42 58 (Vakıf Başkanı)

 

Prof. Dr. Bülent Okay
UBİKAV Vakfı başkanı
14 Mart 2021